Máxima Medisch Centrum als werkgever

Máxima Medisch Centrum

Wie zijn wij?
Wij zijn Máxima Medisch Centrum, ofwel afgekort: MMC. Het grootste medisch centrum van de regio Zuidoost-Brabant. Ruim drieduizend medewerkers zetten zich elke dag met hart en ziel in. Dit doen ze samen met tweehonderd specialisten; van chirurgen tot gynaecologen en van internisten tot oogartsen.

Historie
1 januari 2002 was niet alleen de eerste dag van het nieuwe jaar, maar ook de eerste dag van Máxima Medisch Centrum. Een nieuw fusieziekenhuis op twee locaties, te weten locatie Eindhoven en locatie Veldhoven. Ontstaan uit de fusie tussen twee oude, bekende ziekenhuizen: het Diaconessenhuis in Eindhoven en het Sint Joseph Ziekenhuis in Veldhoven.

Missie
Máxima Medisch Centrum draagt bij aan een beter bestaan door specialistische zorg van topkwaliteit te leveren met een voortreffelijke service. Door middel van medisch wetenschappelijk onderzoek brengt ons medisch centrum bovendien medisch technologische kennis en kunde op een nog hoger peil.  

Visie
In een wereld waarin gezondheid het grootste goed is en elk aspect van het dagelijks leven raakt, wil Máxima Medisch Centrum een toonaangevend ziekenhuis zijn op het gebied van preventie van ziekten, evenals behandeling en reïntegratie. Wij hebben als uitgangspunt het meest klantvriendelijke ziekenhuis in regio Zuidoost-Brabant te willen zijn.

Nieuwe vacatures van Máxima Medisch Centrum

Máxima Medisch Centrum heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op GGZbanen.nl.

Impressie Máxima Medisch Centrum

Contactgegevens Máxima Medisch Centrum

Maxima Medisch Centrum

Ds. Th. Fliednerstraat 1
5631 BM Eindhoven

Route Máxima Medisch Centrum

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.