0

Vacatures maatschappelijk werker

Als maatschappelijk werker biedt u hulpverlening aan mensen zodat zij zich beter kunnen redden in hun sociale omgeving.

Bekijk 26 vacatures

Werken als maatschappelijk werker ggz

Wanneer cliënten bepaalde problemen zelf niet meer kunnen oplossen, komt een maatschappelijk werker in beeld. Hierbij kunt u denken aan problemen met betrekking tot huisvesting, werkeloosheid, opvoedingsproblemen of geldzorgen. Hierdoor kunnen zich onder andere psychosociale problemen ontwikkelen. Het spreekt voor zich dat u als maatschappelijk werker met veel verschillende types mensen te maken zult krijgen. Communicatieve vaardigheden zijn dus uiterst belangrijk. 

Recente vacatures voor Maatschappelijk werker

Voor een vacature bij een meldpunt/zorgorganisatie in de regio groot  Amsterdam, zijn wij op zoek naar een regievoerder voor 32-36 uur per week.

Spreekt dit jou aan?Werk intensief samen met gezinnen en hulpverlening, om zo de gestelde doelen ter bescherming van het kind te behalen.Jouw nieuwe...

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in de regio Amsterdam, zijn wij op zoek naar een regievoerder voor 32-36 uur per week.

Wil jij werken in een innovatieve, boeiende omgeving waar je mensen begeleidt bij het omgaan met de uitkomst van genetisch onderzoek en het maken van...

Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten in een ziekenhuis en zo een belangrijk bijdrage leveren aan het welzijn van onze zeer diverse patiëntengroep?...

Voor een vacature bij een meldpunt/zorgorganisatie in de regio Amsterdam, zijn wij op zoek naar een regievoerder voor 32-36 uur per week.

Voor een  instelling in Eindhoven zoeken wij een bevlogen SPH / MWD Verslavingszorg, voor de behandeling van mensen met een verslaving.

Voor een vacature in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een medewerker Veilig Thuis met SKJ registratie voor 32-36 uur per week.

Ben jij een Jeugdzorgwerker en op zoek naar een uitdaging? Wij zijn op zoek! Check snel de vacature en wellicht kunnen we een belafspraak maken!

Voor een vacature in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Onderzoeker Veilig Thuis met SKJ registratie voor 32-36 uur per week.

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in de regio Amsterdam, zijn wij op zoek naar een regievoerder voor 32-36 uur per week.

Voor een kleine instelling in Amstelveen zoeken wij een bevlogen Agoog Verslavingszorg, voor de behandeling van mensen met een verslaving.

Voor een  instelling in Rotterdam zoeken wij een bevlogen GGZ-agoog Verslavingszorg, voor de behandeling van mensen met een verslaving.

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Procesregisseur voor 28-36 uur per week.

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in Amersfoort zijn wij op zoek naar een jeugdbeschermer voor 28-36 uur per week.

Voor deze vacature zoeken wij een gepassioneerde Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.

In de regio Den Haag tijdelijke opdracht van een jaar. Brede ervaring en SKJ of BIG vereist.

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Procesregisseur voor 28-36 uur per week.

Voor een vacature in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Onderzoeker Veilig Thuis met SKJ registratie voor 32-36 uur per week.

Voor deze vacature zoeken wij een gepassioneerde Casemanager GGZ-team. Wilt u vanuit de wijk dichter bij mensen en gezinnen staan in Delft en beschikt...

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in Utrecht zijn wij op zoek naar een Procesregisseur voor 28-36 uur per week.

per direct beschikbare coach multi problem met GGZ achtergrond plus kennis van de jeugdwet, bereid tot dienstverband bij de gemeente Delft, na korte d...

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in Utrecht zijn wij op zoek naar een jeugdbeschermer voor 28-36 uur per week.

Ontvang nieuwe vacatures voor maatschappelijk werker per e-mail

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Vacatures per functiegebied