0

Vacatures groepsleider

Als groepsleider vervult u een centrale rol in het aansturen, begeleiden en/of coachen van verschillende groepen binnen de zorgsector.

Bekijk 22 vacatures

Werken als groepsleider ggz

Vanzelfsprekend heeft u een uitmuntend gevoel voor  verhoudingen, en weet u zich zodanig op te stellen dat uw aansturing resulteert in de gewenste resultaten.

U heeft een sterk analytisch vermogen en kunt op basis van uw bevindingen prima inspelen op de groepsdynamiek. Uiteraard bent u eveneens zorgvuldig in de verslaglegging en het uitvoeren van aanverwante administratieve taken. 

Recente vacatures voor Groepsleider

Voor een vacature bij een meldpunt/zorgorganisatie in de regio groot  Amsterdam, zijn wij op zoek naar een regievoerder voor 32-36 uur per week.

Spreekt dit jou aan?Werk intensief samen met gezinnen en hulpverlening, om zo de gestelde doelen ter bescherming van het kind te behalen.Jouw nieuwe...

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in de regio Amsterdam, zijn wij op zoek naar een regievoerder voor 32-36 uur per week.

Wil jij werken in een innovatieve, boeiende omgeving waar je mensen begeleidt bij het omgaan met de uitkomst van genetisch onderzoek en het maken van...

Voor een vacature bij een meldpunt/zorgorganisatie in de regio Amsterdam, zijn wij op zoek naar een regievoerder voor 32-36 uur per week.

Voor een  instelling in Eindhoven zoeken wij een bevlogen SPH / MWD Verslavingszorg, voor de behandeling van mensen met een verslaving.

Voor een vacature in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een medewerker Veilig Thuis met SKJ registratie voor 32-36 uur per week.

Ben jij een Jeugdzorgwerker en op zoek naar een uitdaging? Wij zijn op zoek! Check snel de vacature en wellicht kunnen we een belafspraak maken!

Voor een vacature in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Onderzoeker Veilig Thuis met SKJ registratie voor 32-36 uur per week.

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in de regio Amsterdam, zijn wij op zoek naar een regievoerder voor 32-36 uur per week.

Voor een kleine instelling in Amstelveen zoeken wij een bevlogen Agoog Verslavingszorg, voor de behandeling van mensen met een verslaving.

Voor een  instelling in Rotterdam zoeken wij een bevlogen GGZ-agoog Verslavingszorg, voor de behandeling van mensen met een verslaving.

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Procesregisseur voor 28-36 uur per week.

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in Amersfoort zijn wij op zoek naar een jeugdbeschermer voor 28-36 uur per week.

Voor deze vacature zoeken wij een gepassioneerde Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.

In de regio Den Haag tijdelijke opdracht van een jaar. Brede ervaring en SKJ of BIG vereist.

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Procesregisseur voor 28-36 uur per week.

Voor een vacature in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Onderzoeker Veilig Thuis met SKJ registratie voor 32-36 uur per week.

Voor deze vacature zoeken wij een gepassioneerde Casemanager GGZ-team. Wilt u vanuit de wijk dichter bij mensen en gezinnen staan in Delft en beschikt...

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in Utrecht zijn wij op zoek naar een Procesregisseur voor 28-36 uur per week.

per direct beschikbare coach multi problem met GGZ achtergrond plus kennis van de jeugdwet, bereid tot dienstverband bij de gemeente Delft, na korte d...

Voor een vacature bij een Jeugdzorgorganisatie in Utrecht zijn wij op zoek naar een jeugdbeschermer voor 28-36 uur per week.

Ontvang nieuwe vacatures voor groepsleider per e-mail

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Vacatures per functiegebied