0

Vacatures casemanager

Als casemanager bent u verantwoordelijk voor de begeleiding van en de rapportage over cliënten die vallen onder het toezicht van diverse zorginstellingen.

Bekijk 26 vacatures

Werken als casemanager ggz

U heeft een relevante vooropleiding genoten, en u stelt zich ten doel zo goed mogelijk de begeleiding van individuele cliënten te waarborgen. U vervult een spilfunctie in het monitoren van de begeleiding en het signaleren van knelpunten tussen de begeleiding en de vooraf gestelde doelen. 

Casemanagers hebben een doortastende persoonlijkheid, een groot analytisch vermogen en een uitstekend inlevingsgevoel. Daarnaast weet u accuraat en correct verslag te leggen van uw taken. 

Recente vacatures voor Casemanager

Met enige spoed zoeken wij een Vertrouwenspersoon jeugd die graag zelfstandig werkt maar wel in teamverband. Een belangenbehartiger in hart en nieren...

Voor een vacature in de regio Emmeloord zijn wij op zoek naar een jeugdconsulent met ervaring in de begeleiding van gezinnen voor 32-36 uur en in het...

In de functie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van een groep mensen met een licht verstandelijke beperking, met een nadruk op het aspect va...

Wil jij het verschil maken voor jongeren en echt iets voor ze betekenen. Kun je samenwerken in het team en ben jij een IAG'er in hard en nieren da...

Vanaf juni, binnen de regio Groot Amsterdam,  gevraagd een ervaren Casusregisseur Sociaal Team.32 uur per week. SKJ geregistreerd.

Voor een  instelling in Eindhoven zoeken wij een bevlogen SPH / MWD Verslavingszorg, voor de behandeling van mensen met een verslaving.

Vanaf mei, binnen de regio Groot Amsterdam,  zijn wij op zoek naar een ervaren Casusregisseur Sociaal Team.32 uur per week. SKJ geregistreerd.

Voor een vacature in de regio Groningen zijn wij op zoek naar een Onderzoeker Veilig Thuis met SKJ registratie voor 32-36 uur per week.

Voor een kleine instelling in Amstelveen zoeken wij een bevlogen Agoog Verslavingszorg, voor de behandeling van mensen met een verslaving.

Voor een  instelling in Rotterdam zoeken wij een bevlogen GGZ-agoog Verslavingszorg, voor de behandeling van mensen met een verslaving.

Voor een kleine huisartsenpraktijk in Den Haag zoeken wij een Pools sprekende Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ). 

Voor deze vacature zoeken wij een gepassioneerde Casemanager GGZ-team. Wilt u vanuit de wijk dichter bij mensen en gezinnen staan in Delft en beschikt...

Per direct uitbreiding flexteam Samenleving Uithoorn met een ervaren Casusregisseur. 32 uur per week. SKJ verplicht.

Voor een zorginstelling in de regio Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. Het betreft een specifieke doelgroep...

Per direct uitbreiding flexteam Samenleving Uithoorn met een ervaren Casusregisseur. 32 uur per week. SKJ verplicht.

Ontvang nieuwe vacatures voor casemanager per e-mail

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Vacatures per functiegebied